DUYURUYU PAYLAŞIN

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, üniversite kimliği ve Teknokent A.Ş.'nin vizyonuna uygun, yaratıcı ve özgün bir logo tasarımı elde etmek amacıyla bir yarışma düzenliyor! Bu yarışma ile TOBB ETÜ Teknokent A.Ş.’nin hedeflerini ve değerlerini en iyi şekilde yansıtacak, ulusal ve uluslararası düzeyde dikkat çekici bir logo tasarımı amaçlanıyor.

Yarışmaya sadece TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri katılabilir. Öğrenciler, bireysel veya grup olarak yarışmaya katılım sağlayabilir ve her katılımcı en fazla üç tasarım sunabilecektir. Logo tasarımlarının hem renkli hem de siyah-beyaz versiyonları sunulmalı ve vektörel formatta hazırlanmalıdır.

Yarışma Takvimi:

• Yarışma İlanı: 1 Ekim 2024
  • Soru Sorma Son Tarih: 3 Ekim 2024
  • Cevapların İlanı: 5 Ekim 2024
  • Proje Teslim Son Tarihi: 16 Ekim 2024, saat 18:00
  • Jüri Değerlendirmesi: 18 Ekim 2024
  • Sonuçların İlanı: 21 Ekim 2024

Ödüller:

1. Birinci Seçilen Tasarım: 10.000 TL
    1. İkinci Seçilen Tasarım: 7.500 TL
    1. Üçüncü Seçilen Tasarım: 5.000 TL

Katılımcıların, tasarımlarına eşlik edecek kısa bir rapor hazırlamaları gerekmektedir. Raporda, tasarım süreci ve ilham kaynakları detaylı bir şekilde açıklanmalı, yapay zekâ araçları kullanılmışsa, süreç ve kullanılan promptlar belirtilmelidir.

Kazanan tasarımlar TOBB ETÜ Teknokent A.Ş. tarafından kurumsal kimlik belgelerinde, internet ve sosyal medya hesaplarında kullanılacak ve tüm hakları TOBB ETÜ Teknokent A.Ş.’ye ait olacaktır.

Aşağıdaki bağlantılardan KVKK metnine ve detaylı yarışma şartnamesine ulaşabilirsiniz:

Sorularınızı mtfyarisma@etu.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

Herkese başarılar!