DUYURUYU PAYLAŞIN

ALMANCA TELC SINAVI

TOBB ETÜ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ BÜNYESİNDE 9 HAZİRAN 2024

PAZAR GÜNÜ SAAT 10.00’DA

“TELC ZERTİFİKAT START DEUTSCH A2”  ALMANCA SINAVI YAPILACAKTIR.

1. TOBB ETÜ Öğrencileri ALM kodlu derslerden muafiyet:

13 Mart 2017 tarihi itibariyle Yabancı Diller Bölümü’ne muafiyet için sunulmakta olan “Telc Zertifikat Start Deutsch A2” belgelerinde TOBB ETÜSEM’den alınmış olma şartı aranmaktadır.

1. 9 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak “Telc Zertifikat Start Deutsch A2”  Almanca sınavına nasıl başvuru yapabilirim?

Sınava girmek isteyen öğrenciler sınav ücretini ödemek için (TOBB ETÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN 100 EURO- DIŞARIDAN GELEN KATILIMCILAR İÇİN 130 EURO) 0.312.292 41 02 veya 0.312.292 42 02 numaraları ile iletişime geçerek kayıt işlemlerini başlatabilirler.

ÖNEMLİ NOT: 7-9 Mayıs 2024 (ÖN KAYIT)

10 Mayıs 2024 (ÜCRET YATIRMA)

*Kontenjan dolmaması durumunda ödeme yapan adaylara ücret iadesi yapılacak veya bir sonraki sınava transferi sağlanacaktır.

*Kayıt olurken doğru bilginin verilmesi önemlidir.

*Kayıtlar kontenjan ile sınırlıdır.

*Sınav en az 8 kişi ile açılmaktadır, bu sayının altında kişi sayısı için sınav yapılmamaktadır. Üniversitemiz öğrencilerinin programlamalarını yaparken bu durumu da göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

*Sınava girmeyen adaylara ücret iadesi kesinlikle yapılmayacaktır.

*Belirtilen tarihlerden sonra başvuru kabul edilmeyecektir.