DUYURUYU PAYLAŞIN

Yabancı Diller Bölümü tarafından 13 Temmuz 2024 Cumartesi Günü saat 09.30’da TOEFL ITP kurumsal İngilizce sınavı yapılacaktır.

ÜCRETLİ SINAVA KİMLER KATILABİLİR?

• Lisans programına devam eden öğrenciler,
  • Hazırlık muafiyeti sağlayamadığı için ilişiği kesilmiş olan öğrenciler.

Sınava ücret ödeyerek katılacak öğrenciler belirli bir kontenjan çerçevesinde kabul edilecek olup sınava başvuru sırasına göre öncelik tanınacaktır.

SINAVA NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

• Sınav için başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerimizin, Sınava Kimler Katılabilir başlığı altında belirtildiyse sınav ücretini ödemesi ve linkte bulunan tabloyu  (https://shorturl.at/JDJnR) doldurması gerekmektedir. Halihazırda hazırlık sınıflarında okuyan öğrencilerimizin tabloyu doldurmasına gerek yoktur.
  • Öğrencilerimiz 5 Temmuz 2024 Cuma günü saat 17:00'a kadar aşağıda belirtilen ETÜ-SEM hesabına sınav ücretini (65 Avro) ödeyerek sınava kayıt olabilirler. Belirtilen süreden sonra yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir. Kayıt olurken doğru bilginin verilmesi önemlidir.

Hesap Bilgileri

Hesap Ad:      TOBB ETÜSEM

IBAN No:       TR42 0006 2000 1700 0009 0930 59 (Avro hesabı)

Dekont Açıklaması:  Öğrenci No-Adı-Soyadı

• Sınava gelirken sınav ücretinin ödendiğini belirten dekontun getirilmesi gerekmektedir.
  • Sınav listeleri açıklandığında listede ismi olması gerektiği halde ücret yatırılması ile ilgili bir nedenle ismi olmayan öğrencilerin 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 16.00’a kadar  eersoz@etu.edu.tr adresinden Eray Okan ERSÖZ’e, diğer nedenler ile listede ismi olmayan öğrencilerin ise kkosemehmetoglu@etu.edu.tr adresinden Öğr. Gör. Kenan Kösemehmetoğlu’na ulaşması gerekmektedir.