DUYURUYU PAYLAŞIN

Değerli Öğrencilerimiz,

Mezuniyet Töreni 07 Temmuz 2024 Pazar Günü aşağıda belirtilen saatlerde iki oturum halinde Üniversitemiz Spor Salonunda yapılacaktır.

Öğrencilerimizin kendi Fakülte/Enstitülerinin yer aldığı saatte cübbeleriyle birlikte hazır olmaları gerekmektedir.

Tören alanına katılım formunu doldurarak katılım bildirmeyen öğrencilerimiz alınamayacaktır.

Kep ve cübbelerinizi 1-2-3-4-5 Temmuz tarihlerinde 14:00-17:00 saatleri arasında ve 6 Temmuz Cumartesi günü 10:00-16:00 saatleri arasında Sosyal Tesisler Spor Salonu Girişi asansörlerin karşısında kurulacak masadan nakit 500 TL depozito karşılığında alabilirsiniz. 7 Temmuz Pazar günü (tören günü) Sosyal Tesisler ST1 numaralı salonda 08:30-17:00 saatleri arasında kep ve cübbelerinizi teslim alabilir ve tören sonrası iade edebilirsiniz. Kep ve cübbelerinizi en geç 16 Ağustos 2024 tarihi mesai bitimine kadar Satın Alma Müdürlüğü Personelleri Atakan Çakımcı veya Eren Yazar’a (Oda No:B33) 15:00-17:00 saatleri arasında teslim edebilirsiniz. Kep ve cübbelerinizi teslim ettikten sonra Mali İşler Müdürlüğü Personeli Taylan Akça’dan (Oda No:B44) depozito ücretini geri alabilirsiniz.

Ek bilgilendirmeler:

-Depozito ücretleri sadece nakit olarak ödenebilir. Kredi kartı ve banka havalesi geçerli değildir.

-Mezuniyet listesinde ismi olmayan öğrenciye kep ve cübbe teslim edilmeyecektir.

-Kep ve cübbeleri, öğrenci adına herhangi bir kişi de teslim alabilir veya iade edebilir.

-Depozito ücreti olan 500 TL’nin 100 TL’si kep 400 TL’si cübbe içindir. Kep ve cübbesini eksik olarak iade eden öğrencilere bu kapsamda depozito iadesi yapılacaktır.

-Mezuniyet fotoğrafı ve albümü yaptırmak isteyen mezunlarımız, Spor Salonu Girişinde oluşturulacak fotoğraf stüdyosunda hizmet verecek Agomar Fotoğrafçılık ile görüşerek işlemlerini gerçekleştirebilir.

-Fotoğraf çekimi yapacak firma, 1 adet dijital vesikalık fotoğrafı ücretsiz olarak çekecektir.

OTURUM

TARİH

SAAT

FAKÜLTE

1. Oturum

07.07.2024

Sosyal Bilimler Enstitüsü

Fen Edebiyat Fakültesi

Hukuk Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

2. Oturum

07.07.2024

Tıp Fakültesi

Fen Bilimleri Enstitüsü

Mühendislik Fakültesi

Bilgilerinizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.