TÜBİTAK 2218-Yurt İçi Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında, ülkemizin bilim temelli bilgi ve teknoloji üretimi ve bunun için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynaklarının gelişimi süreçlerine katkı sağlamak amacıyla, doktora derecesine sahip veya ilgili dereceye sahip olacak olan araştırmacılara doktora sonrası çalışmalarını yurt içinde eğitim veren devlet veya vakıf yükseköğretim kurumlarında sürdürebilmeleri için destek verilmektedir.

Bu doğrultuda; Üniversitemiz Mikro ve Nanoteknoloji Doktora Programı mezunu Emine KARAGÖZ'ün "Foto-Süperkapasitör Uygulamalarında Kullanılmak Üzere Metal Oksit/Yağ Asiti Metal Tuz Kompozitlerinin Hazırlanması ve Test Edilmesi" başlıklı araştırma önerisi, öğretim üyemiz Prof. Dr. Mehmet SANKIR danışmanlığında ve Üniversitemizin ev sahipliğinde yürütülmek üzere desteklenmeye hak kazanmıştır.

Proje, 01.06.2024 - 01.06.2026 tarihleri arasında 24 ay boyunca yürürlükte kalacaktır.

Araştırmacımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.