DUYURUYU PAYLAŞIN

Değerli İdari ve Akademik Personelimiz,

Erasmus +Yükseköğretimde Personel Eğitim Alma Hareketliliği 2023-2024 akademik yılı yaz dönemi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için hazırlanan ilanı ve dokümanları ekte sunulmaktadır. Başvurularınızı 30 Nisan 2024 - 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında erasmusbasvuru.ua.gov.tr sitesinden e-devlet şifresiyle yapabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra tüm evraklarınızı Dış İlişkiler Müdürlüğü teslim etmenizi rica ederiz. Söz konusu ilanda Avrupa Birliği ülkeleri haricinde diğer uluslararası ülkelerden de yararlanılabilmektedir. Bu kapsamda Üniversitemiz ilgili proje kapsamında %5'ini uluslararası ülkeler için ayrılabilecektir.  Kontenjan için 2-4 arası kişi 7 gün üzerinden öngörülmekle birlikte; başvurular gün ve kişi sayısına göre artıp azalabilmektedir.

*Mevcut anlaşmalı kuruluşlar başvuru sisteminden görülebilmektedir. Programın  kontenjanları Konsorsiyum Ortağımız Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından desteklenecektir. Hareketlilik gerçekleştirilebilecek son tarih 31.07.2024'tür.

Personel Eğitim Alma Hareketliliği İİBF İlanı Afyon Kocatepe Konsorsiyumu Duyuru İlanı

Erasmus+ Mobility Agreement Staff Mobility For Training Form

Eğitim Alma İş Planı