YAŞAMLAR ÖĞRETİR

Genç doktorları mesleki yaşamlarına hazırlayan temel dersler, tecrübeli hekimlerin anılarında saklıdır. Gerçek yaşantıların içerdiği samimi bilgelik, kendisini benzer durumda bulan bir meslektaşın yolunu hiç beklenmedik bir şekilde aydınlatabilir. TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinin deneyimlerinden alınan kesitlerden oluşan bu eser, 2021 yılında tıp öğrencilerine hekimliğin inceliklerini aktarma hedefiyle hazırlanmaya başlandı. Hekimlerin anılarını ele alan bu kitap, didaktik tıp kitaplarının ötesinde, sadece ilginç ve nadir vakaları değil, aynı zamanda insanlık hikayelerini, yaşam derslerini ve etik değerleri de içermesiyle kişisel gelişime derinlemesine katkı sağlamaktadır.

Sizi, bazen güldürecek bazen şaşırtacak bazen de göz yaşlarınıza hakim olamayacağınız kadar üzecek anılarla baş başa bırakıyoruz.

TOBB ETÜ Tıp Fakültesi öğrencimiz Berfin Nuray CİHANGİR’in ’YAŞAMLAR ÖĞRETİR’ Kitap Tanıtımı 15.05.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.