Üniversitemiz Erasmus Topluluğu, 23 Mayıs 2024 tarihinde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına (Türkiye Ulusal Ajansı) bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi. 25 öğrencinin ve Erasmus Koordinatörlüğümüzden 2 stajyerin katılımıyla gerçekleşen ziyarette öğrenciler Erasmus+ programı ve Ulusal Ajansın yapısı hakkında bilgi aldı. İletişim Koordinatörlüğünün yaptığı sunumla katılımcılara gençlik sektöründeki Erasmus+ projeleri ve Avrupa Dayanışma Programları ile ilgili bilgi verildi ve bu projelere nasıl başvurabilecekleri aktarıldı.

Erasmus Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mert Akbaş, çalışma ziyaretinin ufuk açıcı nitelikte olduğunu ve öğrencilere ilham verdiğini belirtti. Ayrıca çalışma ziyaretinin hâlihazırda devam eden Erasmus Öğrencileri Ağı (ESN) adaylık sürecine katkı sunacağını ifade etti.