TOBB ETÜ İktisat Bölümü olarak, 2024-25 Öğrenim Yılı Öğrenci-Akademisyen Tanışma ve Bilgilendirme Buluşmamız ile yeni döneme güçlü bir başlangıç yaptık. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. A. Talha Yalta’nın açılış konuşmasıyla başlayan program, ardından Doç. Dr. Belgi Turan’ın öğretim üyelerini tanıtmasıyla devam etti. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Serdar Sayan’ın ekonomist olmanın ne anlama geldiğini anlattığı “Rüzgar, Yelken ve İktisatçılar” başlıklı ilham verici konuşmasının ardından Lisans son sınıf öğrencimiz Ümit Fatih Oymak, TOBB ETÜ İktisat Bölümü'nde öğrenci olmanın nasıl bir deneyim olduğunu paylaştı. Bölüme yeni katılan öğrencilerin merak ettiği akademik danışmanlık, ders kayıtları, Erasmus ve çift anadal gibi önemli konuların da ele alındığı etkinlik boyunca öğrencilerimiz birbirleriyle ve bölümümüz akademik kadrosuyla tanışma ve sohbet etme fırsatı da elde ettiler.