Bölümümüz üniversite sanayi iş birliği kapsamında bir adım atarak, 2021-2022 bahar dönemi stüdyolarında Lazzoni Mobilya ile ortak çalışma yapmaya başlamıştır. 2021-2022 Akademik yılı TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü için Lazzoni Mobilya iş birliği yılı olacaktır. Bu kapsamda bölümümüz akademisyenleri ile Lazzoni Mobilya yetkilileri arasında yapılan hazırlıklar tamamlanmıştır. 19 ve 26 Ocak 2022 tarihlerinde öğrencilerimiz için Ankara Akyurt’ta yer alan Lazzoni Mobilya fabrikasına gezi düzenlenmiştir.

Fabrika gezilerinin ardından, 2 Şubat 2022 çarşamba günü, Lazzoni Mobilya seminer dizisinin ilki gerçekleştirilmiştir. Lazzoni Mobilya Ürün Müdürü Zeline Şahin tarafından yürütülen seminer, Teknoloji Merkezi fuaye alanı merkez amfide bölüm öğrencilerimiz ve ilgilenenlere sunulmuştur. Seminer kapsamında ürün yönetimi konusu ele alınmış, firmanın tasarım prensipleri irdelenmiştir.