TOBB ETÜ İktisat öğrencileri, 2 ve 9 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşen Ortak Eğitim sunumlarında iş dünyasındaki deneyimlerini bölümdeki arkadaşlarıyla paylaştılar. Savunma sanayiinden Roketsan ve STM, danışmanlık alanından PwC Türkiye ve KPMG YMM A.Ş., enerji sektöründen GAMA Enerji gibi Türkiye’nin alanında önde gelen şirketlerinde görevler alan öğrencilerimiz, bu firmaların çalışma ortamlarından, projelerinden ve kariyer fırsatlarından söz ettiler. Ayrıca, Erasmus+ kapsamında yurt dışında Ortak Eğitim’lerini tamamlayan öğrencilerimiz de sunumlarında Avrupa’da edindikleri uluslararası deneyimleri aktardılar ve ilgilenen diğer öğrencileri Erasmus+ programı ve yurt dışı staj süreçleri hakkında bilgilendirdiler. Öğrencilerin kariyer hedeflerine yön vermelerinde önemli bir rehber niteliğindeki sunumlar sırasında katılımcılar, firmalar hakkında sorular sorarak detaylı bilgi edinme fırsatı da elde ettiler.