TMMOB İçmimarlar Odası’nın her yıl düzenlediği İçmimarlık Bölümü Öğrencileri Proje Yarışması’nın altıncısı olan im2023, bu yıl Yaşar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün ev sahipliğinde düzenlendi. 27 Aralık 2023 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenen Ödül Töreni & Kolokyum etkinliğinde ödül alan projeler belli oldu. Bölüm başkanımız Sayın Doç. Dr. Meryem Yalçın’ın da konuşma yaptığı törende bölümümüz öğrencileri ödül kazandı.

Gamze Sarı, Melike Nur Türkanoğlu ve Gülnihal Arazi, Accordion isimli projeleriyle dördüncü yıl kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Beyzanur Kulak ve Nisa İlbaş, BookStack isimli projeleriyle dördüncü yıl kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Sara Mina Özdemir, Özge Altay ve Nazlıhan Turan, Maya isimli projeleriyle mobilya ve aydınlatma tasarımı kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.