TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nin 2024-2025 Akademik Yılı Uyum ve Yönlendirme Programı, 18 Eylül 2024 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Sarınay’ın açılış konuşmasıyla başladı. Sarınay, konuşmasında TOBB ETÜ ailesine yeni katılan öğrencilere seslenerek, üniversitemizin sunduğu fırsatları, güçlü akademik kadrosunu ve ortak eğitim modelini vurguladı.

Prof. Dr. Sarınay, “TOBB ETÜ’de alacağınız eğitim, sizleri yalnızca teorik bilgiyle donatmayacak, aynı zamanda gerçek dünya uygulamalarıyla harmanlanmış profesyonel bir tecrübe sunacaktır. Ortak Eğitim Programımız sayesinde, öğrencilerimiz üniversite eğitimi boyunca Türkiye’nin en prestijli iş yerlerinde deneyim kazanacak ve mezun olduklarında 1 yıllık iş tecrübesine sahip olacaklar,” ifadeleriyle öğrencilerin gelecekte elde edecekleri avantajlara değindi.

Programda ayrıca yeni öğrencilere üniversite birimleri, yerleşke yaşamı ve sosyal imkanlar hakkında bilgi verildi. TOBB ETÜ Ailesine katılan yeni öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılı bir akademik yıl diliyoruz.