Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bölüm tanışma toplantımız,  bu sene de büyük bir heyecan içinde 1 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Tuba İsen Durmuş’un açılış konuşması ile başlayan programın devamında bölüm hocaları ve çalışma alanları tanıtıldı. Daha sonra bölüme yeni katılan öğrencilere bölümün misyonu, vizyonu, iş imkanları ve ortak eğitim sistemi hakkında bilgi verildi.

Ardından 1. sınıf öğrencileri ile sohbet havasında bir tanışma gerçekleşti ve öğrencilere alanda faydalı olabilecek çeşitli kitaplar hediye edildi.

Bölümümüz öğrencilerinden Ayşenur Habipoğlu’nun başkanlığında edebiyat, kültür ve sanat alanlarında üniversitemizde faaliyetler yürüten Dil Kültür Topluluğu hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı ve yeni gelen öğrencilerin topluluğa katılımları teşvik edildi.

Tüm öğrencilerimize yeni akademik yılda başarılar dileriz.