DUYURUYU PAYLAŞIN

TOBB ETÜ Hukuk Fakültesi, Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi tarafından düzenlenen "Çevre Hukuku Atölyeleri"nin altıncısı 5 Haziran Dünya Çevre Gününde gerçekleştirilecektir.

Fakültemiz ceza ve ceza muhakemesi hukuku anabilim dalı öğretim üyesi Dr. Öğr.  Ü. Duygu Çağlar DOĞAN tarafından yürütülecek olan atölyenin konusu "Çevrenin Ceza Hukuku ile Korunması ve Ekokırım Tartışmaları" olarak belirlenmiştir.

Ocak 2024'te başlayan ve sırasıyla; "Temiz Hava Hakkı", "Özel Hukukta Çevre Davaları", "Yeşil Finans ve Sürdürülebilir Bankacılık", "Karbon Vergisi ve Emisyon Ticaret Sistemi" ve "Türkiye'de Biyolojik Çeşitliliği Korumanın Hukuki Çerçevesi" başlıkları ile gerçekleştirilen Çevre Hukuku Atölyelerinin altıncısına tüm öğrencilerimizi ve konuya ilgi duyan herkesi bekleriz.

Tarih: 5 Haziran 2024 Çarşamba

Saat 15.00-18.00

Yer: Ankara Barosu Eğitim Merkezi (ABEM- Ihlamur Cd. No:1/1 Kızılay, Ankara), 6. Kat

Atölye'ye katılım için (https://lnkd.in/dpVvv7HG) bağlantısından ve/veya QR kodunu kullanarak kayıt yaptırabilirsiniz.