DUYURUYU PAYLAŞIN

TOBB ETÜ tanıtım programları çerçevesinde İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Ayşe Özgür Pehlivan ile yeni mezunumuz Berna Ayla Gür birlikte bir söyleşi gerçekleştirdiler. Berna Ayla Gür, TOBB ETÜ’de aldığı dört yıllık iktisat öğrenimi boyunca ilk olarak TOBB Brüksel Daimi Temsilciliği, ikinci olarak KPMG ve son olarak PwC firmalarında çalışma fırsatı bulduğunu söyledi. Ortak Eğitim programı sayesinde daha mezun olmadan 10,5 aylık bir iş deneyimi kazanma fırsatı bulduğunu belirten mezunumuz, bu süreçte iş teklifleri de aldığını ve bunlardan birinin de Deloitte firması olduğunu açıklayarak önümüzdeki Ekim ayında bu firmada çalışmaya başlayacağını ifade etti. İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ayşe Özgür Pehlivan ise daha önce yurtiçinde ve yurtdışında farklı üniversitelerde çalışmış bir akademisyen olarak, bölümümüzdeki öğrenci ve akademisyenler arasındaki yakın ilişki ve birebir ilginin önemini vurguladı ve Ortak Eğitim Programı’nın eğitim hayatından iş hayatına geçişte sağladığı faydaların altını çizdi.

Videoyu izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=qpWpc7cEXyg