DUYURUYU PAYLAŞIN

Değerli öğrencilerimiz,

U kodlu İngilizce derslerini içeren Çevrimiçi İngilizce Programı (ÇİP) programı eğitim dili tamamen Türkçe olan bölüm öğrencilerine alternatif olarak sunulan ve eğitim ücretinin dışında ücretli bir programdır.

Dersleri ilk kez alan öğrenciler:

Derslere ilk kez kaydolan öğrenci ücret ödemez. Bu programın ücreti üniversite tarafından ödenir.

Dersleri tekrar alan öğrenciler:

Dersi tekrar veya not yükseltme sebebiyle alan öğrenci ÇİP program ücretini kendisi karşılamakla yükümlüdür.

Bu öğrencilerimiz için 2024-2025 Güz Dönemi Çevrimiçi İngilizce Programı (ÇİP) ücreti 240 TL’dir. Ücretin aşağıda verilen banka hesabına 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 17:00’a kadar yatırılması gerekmektedir.

Dekont açıklama bilgisi:

Ödeme esnasında açıklama kısmına öğrenci numaranızı, adınızı ve soyadınızı eksiksiz ve doğru yazdığınızdan emin olunuz. Ayrıca ödemenin başarıyla tamamlanabilmesi için hesap adı ile IBAN numarasının eksiksiz ve doğru yazılması gerekmektedir.

ÇİP program ücretini belirtilen tarihlerde ödemeyen öğrenciler için ek süre tanınmayacak olup, söz konusu öğrenciler sistemden silinecek ve dolayısıyla bu dönem listelere dâhil edilmeyecektir. 

Hesap Bilgileri:

Hesap Ad:                  TOBB ETÜ-SEM

Banka Ad:                  Garanti Bankası

IBAN No:                    TR67 0006 2000 1700 0006 2936 74

Ücret:                         240

Dekont Açıklaması:  Öğrenci No – Ad Soyad

Sorularınız için htilgel@etu.edu.tr adresinden Lisans İngilizce Dersleri Program Birim Görevlisi, Öğretim Görevlisi Hakan TİLGEL’e e-posta ile ya da Y419 numaralı ofisten ulaşabilirsiniz. E-postalarınızda lütfen adınızı, soyadınızı, öğrenci numaranızı, bölümünüzü ve sınıf bilginizi eklediğinizden ve sorunuzu net bir şekilde açıkladığınızdan emin olunuz.

Başarılar dileriz.

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı