University of Business and Technology (UBT College), UBT Institute of Forensic Sciences, Türkiye Adli Bilimciler Derneği, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Kosova Türkiye Adli Bilimler Kongresi 25-26 Mayıs 2024 tarihinde Priştina’da yer alan UBT kampüsünde gerçekleştirildi. Oturum Başkanlığını UBT, Kosovo’dan Prof. Dr. Arsim GERXHALIU ve Yunanistan’dan Op. Dr. Hüseyin BEKİR’in yaptığı V. Panel’e TOBB-ETÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri iki sözlü sunum ile katılım sağladı.

Tolga Nebi YILMAZ ve Nisa KOCAMAN “Infection Risks of Autopsy Personnel”, Rahime CİNDORUK ve Deniz Eylül ŞENLİK ise “Poison and Poisoning from the Past to the Present” isimli sözlü sunumları gerçekleştirdiler. Hem içerik hem de görseller açısından son derece beğenilen sunumlar sonrasında Oturum Başkanları Prof. Dr. GERXHALIU ve Op. Dr. BEKİR öğrencilerimizi ve danışmanlıklarını yürüten Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşegül TAYLAN ÖZKAN’ı tebrik ettiler ve öğrencilerimizin başarılarının devam etmesini dilediler.