DUYURUYU PAYLAŞIN

NETPORE COST AKSİYONU (CA20216) YAZ OKULU DUYURUSU (08-11 Temmuz 2024, TOBB ETÜ, Ankara)

Sevgili öğrenciler,

NETPORE COST Aksiyonu gözenekli yarı iletkenlere ve oksitlere dayalı teknolojilerdeki önemli gelişmeler ile pratik uygulamaları arasındaki boşluğu doldurmak için fikir ve girişimler üzerinde işbirliği yapan önde gelen araştırmacılar ve paydaşlardan oluşan küresel bir ağdır. Bu ağ, akademi ve endüstriden geniş bir uzmanlık havuzunu bir araya getirerek çalışma grupları aracılığıyla ortak projeler için fırsatlar yaratmakta ve bu alanda en ileri araştırma ve yenilikçiliği teşvik etmektedir.

Bu aksiyon kapsamında 8-11 Temmuz 2024 tarihleri arasında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi bünyesinde uluslararası katılımlı bir Yaz Okulu gerçekleştirilecektir. Bu yaz okulunun temel amacı genç araştırmacılara porlu inorganik malzemelerin üretim süreçleri, karakterizasyonları ve bazı uygulama alanları (sağlık, enerji ve çevre gibi) hakkında temel eğitim vermektir.

Dersler bu konularda uzman hocalar tarafından verilecek olup katılım 50 kişi ile sınırlıdır. Öncelik doktora ve doktora sonrası araştırmacılara verilmekle birlikte yüksek lisans öğrencileri de kayıt yaptırabilir. Katılım ücretsiz olup eğitim sonunda sertifika verilecektir. Yaz Okulunun organizasyonu NETPORE COST Koordinatörü Prof. Lluis Marsal (Uni. Rovira y Virgili, İspanya) ve Doç. Dr. Hatice Duran Durmuş (TOBB ETÜ) tarafından gerçekleştirilmektedir. Kayıt için son tarih 15 Haziran 2024’tür. Katılım için aşağıdaki linkten kayıt olunması ve katılım durumunuzu bildirir bir e-postanın Yaz Okulu sekreterya görevini yürüten Senem Çitoğlu'na (senemcitoglu@etu.edu.tr) bildirilmesi gerekmektedir.

Kayıt için; https://netpore.eu/RegNTP/regevent.php?evt=300