TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, 2023-2024 akademik yıl başlangıcında yeni gelen öğrencileri karşılamak amacıyla bir tanışma toplantısı düzenlemiştir. 21 Eylül Perşembe günü birinci sınıflarımızı karşılamak ve bölüm içi bir tanışma ortamı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, hocalarımız danışmanlığında üst sınıf öğrencilerimiz tarafından organize edilmiştir.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi dekanımız Sayın Prof. Dr. Tayyibe Nur Çağlar hocamız ve bölüm başkanımız Sayın Doç. Dr. Meryem Yalçın hocamız başta olmak üzere bölümümüz hocaları ile tanışmıştır. Öğrencilerimiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmiş, bölüm öğrencilerimizin tanışması ve etkileşimi hedeflenmiştir.

Bölümümüzü kazanarak ailemize yeni katılan tüm öğrencilerimize hoş geldin diyoruz.