İÇT223 Mekânda Yapı ve Malzeme dersi kapsamında malzeme atölyeleri gerçekleştirildi. Dr.Öğr.Üyesi Esin Dedeoğlu ve Öğr.Gör. Şükran Büşra Ümütlü yürütücülüğünde işlenen ders ve atölyeler ikinci sınıf öğrencilerimizin katılımıyla 5.07.2024 ve 26.07.2024 tarihlerinde tamamlandı. Malzemeyi sınıflandırma ve dokunarak öğrenme temalı atölyeler öğrencilerin malzeme odaklı düşünmesine yardımcı olacak şekilde kurgulandı. Malzemeye dokunarak değerlendirmeye dayalı eğitimde öğrenciler gruplara ayrılarak malzeme gruplarını tanıma ve niteliklerine göre sınıflandırmaya çalıştı. Eğitimde yenilikçi yaklaşımlar geliştirerek ders içeriğini zenginleştiren ders yürütücü hocalarımıza ve katılımları için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.