Koleksiyon Mobilya Ödül Töreni Gerçekleşti

TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü 2022-2023 Bahar dönemi İÇT442 Mekan Tasarımı Stüdyosu VI | Mezuniyet Stüdyosu kapsamında Koleksiyon Mobilya ile iş birliği yapılmıştır. “LIVE OUT” projesinde yeni jenerasyonun değişen ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir eğitim mekanı arayışına girildi. Öğrencilerden kampüs alanı içerisinde konumlanan çalışma & eğlenme & dinlenme işlevlerine yönelik sosyal bir mekan tasarlamaları beklendi. Koleksiyon Mobilya iş birliği ile yürütülen proje, özellikle pandemi döneminde ortaya çıkan açık ve yarı-açık mekan arayışına cevaben ‘sınıf yerine bir kamusal alan’ önerisi sunmayı hedefledi.

İş birliği sonucunda Koleksiyon Mobilya tarafından belirlenen altı adet proje, 9 Mayıs 2024 Perşembe günü Koleksiyon Mobilya Etimesgut Showroom’unda yapılan tören ile ödüllendirildi.

• Birincilik Ödülü: Street of Break | FURKAN ADEM ÖZ – GÖKÇE DEMİR – MELİSA SUDE KIRCA
  • İkincilik Ödülü: Accordion | GAMZE SARI – GÜLNİHAL ARAZİ – MELİKE NUR TÜRKANOĞLU
  • Üçüncülük Ödülü: Greentop | DAMLA TAŞDELEN – SİNEM AKGÜL – ZELİHA KAMACI
  • Mansiyon: Tuneline | MELİSSA KAYA – YUDUM KOLAY – ÖZGE ERAYDIN
  • Mansiyon: Glow | BERİL KAYMAK – IŞIL BULGUR – KÜBRA YILMAZ
  • Mansiyon: Slide Off | AHMET KAAN UĞUR – BUSE NUR ALTINOK – CEMRESU YILMAZ

Projeler bölümümüz dijital sergisinde ziyaretçilere açıktır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.