TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü İÇT224 Mekânda Fiziksel Çevre Kontrolü Tasarımı I ve İÇT326 Mobilya Tasarım ve Yapım Teknikleri dersleri kapsamında ARLIGHT Aydınlatma tarafından “İç Mekân Aydınlatma Tasarımı” etkinliği gerçekleştirildi. 6 Kasım 2023 tarihinde yapılan etkinliğin ilk bölümünde ARLIGHT Aydınlatma ekibi tarafından Aydınlatma ve İç Mekân Aydınlatma Tasarımı ile ilgili bilgiler verildi. İkinci bölümde öğrencilerle İç Mekânda Aydınlatma Tasarımı konulu çalıştay düzenlendi. Yapılan çalıştay ile aydınlatma ekipmanları kullanılarak yaratıcı projeler geliştirildi. 10 Kasım temasıyla gerçekleştirilen çalıştay için ARLIGHT ekibine ve yürütücü hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Keyifli çalışmaları için öğrencilerimizi tebrik ederiz.