40 Adet Biyolojik Mitral Kalp Kapağı ve 50 Adet Mekanik Mitral Kalp Kapağı Alımı

BaÅŸlangıç Tarihi: 12.02.2024, 11:00
BitiÅŸ Tarihi: 21.02.2024, 14:00
Ä°hale Usulü: Açık Ä°hale
Ä°halenin Yapılacağı Yer: : TOBB Ekonomi ve Teknoloji Ãœniversitesi SaÄŸlık EÄŸitimi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (TOBB ETÃœ Hastanesi) YaÅŸam cad. No:5 Söğütözü /ANKARA
Ä°halenin Yapılacağı Tarih: 16.02.2024, 11:19
Geçici Teminat Miktarı: Teklif bedelinin en az %3’ü oranında
Ä°lgili KiÅŸi: Deniz NALBANTOÄžLU
Ä°lgili KiÅŸi E-posta: dnalbantoÄŸlu@tobbetuhastanesi.com.tr

Ä°hale Bilgileri:

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi

Sağlık Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Ä°hale No                                             : 240201

Satın Alınacak Mal/Hizmet             : 40 Adet Biyolojik Mitral Kalp Kapağı ve 50 Adet Mekanik Mitral Kalp Kapağı

Ä°hale BaÅŸlangıç Tarihi ve Saati       : 12.02.2024-11:00

Ä°hale BitiÅŸ Tarihi ve Saati                : 21.02.2024-14.00

Ä°hale Usulü                                       : Açık Ä°hale Usulü

Ä°halenin Yapılacağı Yer                   : TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi SaÄŸlık EÄŸitimi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (TOBB ETÜ Hastanesi)  YaÅŸam cad. No:5 SöÄŸütözü /ANKARA

Ä°halenin Yapılacağı Tarih ve Saat  : 21.02.2024-14.00

Numune Teslim Ä°çin Son Tarih ve Saat ve Adres   : 15.02.2024- 17:00 - TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi SaÄŸlık EÄŸitimi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (TOBB ETÜ Hastanesi)  Satınalma MüdürlüÄŸü YaÅŸam cad. No:5 SöÄŸütözü /ANKARA  (Numuneler bedelsiz olacaktır.)

Geçici Teminat Miktarı                 :  Bu ihalede teklif verilen toplam tutarın en az %3 oranında geçici teminat alınacaktır.

Ä°lgili KiÅŸi                                          : Deniz NALBANTOÄžLU

Ä°lgili KiÅŸi E-posta                           : dnalbantoÄŸlu@tobbetuhastanesi.com.tr

Bilgiler                                           : Hastanenin yıllık biyolojik ve mekanik mitral kalp kapağı ihtiyacının karşılanması

• Teklif KDV hariç ve Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.
  • Ödeme vadesi fatura kesim tarihinden itibaren 120 gündür.
  • Herhangi bir avans veya ön ödeme yapılmayacaktır.
  • TOBB ETÜ Hastanesi; Üniversite YükseköÄŸretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.

Ä°hale Dokümanının Temini       : TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi SaÄŸlık EÄŸitimi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (TOBB ETÜ Hastanesi)  YaÅŸam cad. No:5 SöÄŸütözü /ANKARA adresinde Satınalma MüdürlüÄŸü’nden ÅŸartname ve ekleri 3.750 TL karşılığında temin edilebilir.

Tekliflerin Teslimi                       : Teklifler ihale bitiÅŸ tarih ve saatine kadar TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi SaÄŸlık EÄŸitimi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (TOBB ETÜ Hastanesi)  YaÅŸam cad. No:5 SöÄŸütözü /ANKARA adresinde Satınalma MüdürlüÄŸü’nde ilgili kiÅŸiye elden teslim edilmelidir.